Slagter Grønvalls Eftf.

Frilandsgrise

Frilandsgrise er opvokset hos danske landmænd, hvor
dyrevelfærden har første prioritet. Alle landmænd kontrolleres
og godkendes af Dyrenes Beskyttelse en gang om året. Når
Dyrenes Beskyttelse har godkendt landmandens produktion, kan
frilandsgrise fra denne landmand bære mærket "Anbefalet af
Dyrenes Beskyttelse”. Det er din garanti for, at grisene har haft
en opvækst, som tilgodeser dyrenes naturlige adfærd.

FAKTA OM DANSK FRILANDSGRIS
• Alle smågrise fødes i hytter på marken
• Fravænning, minimum 5 uger gamle
• Født af løsgående søer
• Halekupering er forbudt
• Ekstra plads til bevægelse og motion
• Har adgang til udeareal i form af løbegårde
• Strøelse (halm) i liggearealet
• Er anbefalet af Dyrenes Beskyttelse

Kødkvæg fra Friland

Friland Angus - Den verdensberømte
Kød fra Angus har en flot fedtmarmorering, som gør kødet saftigt og samtidig afgiver en rig smag af oksekød.

Friland Hereford - Den saftige
Kød fra Hereford har en naturlig og fin fedtmarmorering, som giver mørt oksekød med en fyldig og klassisk smag.

Friland Limousine - Den ekstremt møre
Kød fra Limousine er fedtfattigt og har ganske korte kødfibre, hvilket giver møre bøffer med en fin og rummelig smag.